آموزش بلاک کردن و آنبلاک کردن شخصی در اینستاگرام + تاثیرات | ماگرتا

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام : قابلیت بلاک کردن یا مسدود سازی افراد در اپلیکیشن اینستاگرام جهت جلوگیری از ایجاد مزاحمت توسط دیگران فراهم شده است. با بلاک کردن شخص مورد نظر دیگر لایک ها ، کامنت ها و به طور کلی فعالیت شما در برنامه از چشم آن فرد دور می ماند. در ادامه با بخش ترفند ماگرتا همراه باشید.

نحوه بلاک کردن در اینستاگرام

برای بلاک کردن یا آنبلاک کردن شخصی :

گام اول – برنامه اینستاگرام را باز کرده و در قسمت سرچ یا همان جست و جو نام کاربری شخص مورد نظر را وارد کرده تا وارد پروفایلش شویم.

گام دوم – از قسمت بالا سمت راست بر روی آیکون سه خط روی هم کلیک کرده و برای بلاک Block و برای آنبلاک کردن Unblock را لمس کنید.

instagram blockinstagram block

گام سوم – پنجره ای باز می شود که جهت اطمینان از شما می پرسد که آیا مطمئنید که می خواهید این شخص را مسدود کنید ، گزینه Block را لمس کنید.

⛔ نکته مورد توجه این که شخص مورد نظر نمی تواند بفهمد که شما آن را بلاک کرده اید.

⛔ بعد از مسدود کردن شخصی ، لایک ها و نظرات آنها از عکس ها و فیلم های شما حذف نمی شود. می توانید نظرات آنها را از پست های خود حذف کنید.

اگر فردی را در اینستاگرام بلاک کنیم چه میشود؟

با بلاک کردن در اینستاگرام آن شخص قادر به یافتن پروفایل، پست ها یا استوری های شما در اینستاگرام نخواهد بود.

Mentions – منشن ها

اگر پس از بلاک کردن اکانت شخص مورد نظر ، آیدی خود را نیز تغییر دهید. دیگر قادر به تگ کردن شما نخواهد بود مگر اینکه از طریقی دیگر یوزرنیم شما را پیدا کند.

Direct – دایرکت

اگر شخصی که مسدود کرده اید برای شما پیام ارسال کند ، آن پیام ها را دریافت نمی کنید.

مطالب پیشنهادی : ✅ چگونه حساب غیرفعال شده ی اینستاگرام را برگردانم ؟✅ محبوب ترین اینفلوئنسر های ایرانی اینستاگرام کدامند؟ + آی‌دی ها

برچسب هااینستاگرام / Instagram

منبع:
https://magerta.ir/