بررسی نحوه بلاک Block و آنبلاک UnBlock کردن افراد در تلگرام | سوشال

در این مقاله با هم مراحل بلاک کردن و آنبلاک کردن در نرم افزار تلگرام رو بررسی می کنیم:

همونطور که در دنیای واقعی و زندگی روزمره گاهی دوست داریم از بعضی از رابطه ها بیرون بیایم و تمایل داریم حضور بعضی افراد و در زندگی خودمون حذف کنیم یا محدد کنیم .در زندگی در دنیای آنلاین و فضای مجازی هم دقیقا همین حالت هست . یعنی توی شبکه های اجتماعی به دلایل مختلف ما گاهی تصمیم می گیریم فردی رو از لیست دوستانمون حذف کنیم .

به غیر از دوستان و آشنایان گاهی اوقات پیش میاد که یک فردی به صفحه شخصی شما میاد  و ممکنه براتون مزاحمت ایجاد کنه. همه ما  احتمالا همچین تجربه ای رو داشتیم و میدونیم چه قدر آزار دهنده است  . برای مقابله با همچین مشکلاتی نیازی به کارهای سخت و پیچیده نیست و با طی کردن چند مرحله میتونید دسترسی این افراد رو به صفحه مکالمه تلگرام تون مسدود کنید و فرد رو بلاک کنید .

خب در مرحله اول باید وارد پروفایل فرد مورد نظرتون بشید. اگر هم روش دسترسی به پروفایل افراد مزاحم رو ندارید میتونید یه مکالمه با هاشون شروع کنید و بعد با لمس نام اونها در قسمت بالای صفحه چت میتونید به پروفایل شخصی شون دسترسی پیدا کنید .

خب بعد از اینکه این مرحله رو طی کردید و پروفایل شخص مورد نظرتون رو پیدا کردید حالا زمان بلاک کردنه . اگر به صفحه ای که باز شده دقت کنید یه علامت سه نقطه رو در سمت راست بالای پروفایل می بینید . وقتی روی این علامت بزنید چند تا گزینه پیش روی شماست . بین گزینه ها مورد بلاک رو انتخاب کنید تا از شر مزاحمت های فرد مورد نظر خلاص بشید .

با بلاک کردن،  فرد دیگه نمیتونه عکس پروفایل شما رو ببینه و به جای اینکه آخرین تاریخ آنلاین بودن شما برای اون فرد مشخص بشه این عبارت به نمایش در میاد Last Seen A Long Time Ago .

خب اگر بعد از بلاک کردن یه فرد از این عمل پشیمون شدید میتونید همین مراحل رو طی کنید و در بین گزینه ها Unblock  رو انتخاب کنید .

بلاکبلاکبلاک

چه طور متوجه شویم که دیگران ما را در تلگرام بلاک کرده اند یا نه ؟

همونطور که در بالا هم توضیح دادیم با بلاک کردن یک فرد این نشونه ها وجود دارد :

در مورد وضعیت آخرین حضور و آنلاین بودن فرد عبارت” Last seen a long time ago” مشاهده می شهبه جای زمان دقیق آنلاین بودن .

2- در صورت بلاک شدن دیگه قادر به دیدن تصویر جدید از فرد مورد نظر در پروفایل اش نیستید .

3- اگر فرد مورد نظر شما را بلاک کرده باشه و شما پیامی برای فرد مورد نظر بفرستید فقط یک تیک در کنار پیامتون زده میشه .

4- اگر توسط فردی بلاک بشید و تصمیم بگیرید که فرد رو وارد یک گروهی بکنید یک پیغام خطا میبینید .

5- اگر شما دیگران را بلاک کنید  وقتی پنجره گفتگو را باز می کنید علامت Typing رو توی پنجره گفتگو میبینید اما هر چی منتظر باشید هیچ پیغامی نمیتونید ببینید .

بلاکبلاکبلاک

چطور متوجه شویم که هک شده ایم ؟

تلگرام همونطوری که میدونیم یکی از امن ترین پیام رسان هاست . با این حال باز هم باید خطر هک شدن رو در نظر بگیریم . افرادی هستند که با هک کردن میتونند به همه اطلاعات شما دسترسی داشته باشن . اما با تنظیماتی می تونید از اطلاعات خودتون محافظت کنید .

برای این تنظیمات بعد از ورود به Privacy and Security گزینه Active Sessions رو بزنید . بعد از اینکه به این بخش وارد شدید می تونید به همه دستگاههای متصل به حساب کاربری تون دسترسی داشته باشید. اگر توی لیستی که به شما نشون داده میشه به گجتی مزاحم برخورد کردید بهتره دسترسی به حساب کاربری تون رو متوقف کنید و از اطلاعاتتون محافظت کنید.

بلاکبلاکبلاکگذاشتن رمز روی تلگرام

اگر فکر می کنید لازمه برای تلگرامتون رمز بذارید . نیازی نیست حتما از اپلیکیشن های دیگه ای استفاده کنید . میتونید از تنظیمات خود تلگرام هم استفاده کنید . به این شکل که میتونید به قسمت تنظیمات تلگرام برید و از اون قسمت به Privacy and Security وارد بشید . در صفحه ای که باز میشه باید دنبال گزینه PassCode بگردید و این گزینه رو پیدا کنید . و بعد از ورود به این بخش تنظیمات این گزینه رو فعال کنید و بعد هم رمز عبور تعیین کنید .

بلاکبلاکبلاکاحراز هویت دو مرحله ای

تا چندی پیش تلگرام برای احراز هویت فقط از یک مرحله ساده یعنی فرستادن کد احراز هویت استفاده میکرد . اما از چند وقت قبل تلگرام یک سیستم شناسایی دو مرحله ای رو معرفی کرد که امنیت بیشتری رو برای کاربراش در نظر گرفته و به این شکل دسترسی افراد غیر مجاز رو به این شکل تا حد زیادی کاهش می دهد .

برای این هدف میتونید با مراجعه به بخش تنظیمات به قسمت Privacy and Security برید . بعد از اون در قسمت Security عبارت Two Step Verification رو جستجو کنید .وقتی به این قسمت وارد میشید از شما یه رمز عبور می خواد و همینطور یک کلمه از شما می خواد که به عنوان راهنما ازش استفاده کنید . البته میتونید برای اینکه رمز خودتون رو فراموش نکنید از ایمیل برای بازیابی سریع رمز عبورتون استفاده کنید .

 

 

منبع:
https://.ir/